Конфіденційність і безпека

DAWNBLOOM Browser

Історія, вкладки, файли cookie, дані сайтів, паролі та приватні дані залишаються на вашому пристрої. Опційна синхронізація Light Sync передає лише закладки та обмежені налаштування.

Очистіть локальні дані перегляду в додатку або ОС, а потім видаліть через ОС. Видалення не видаляє обліковий запис DAWNBLOOM; керуйте даними Light Sync, до яких було надано згоду, у налаштуваннях облікового запису.

Конфіденційність і безпека →

Продовжуйте досліджувати

Зв'яжіться з нами →