Gizlilik ve Güvenlik
DAWNBLOOM Browser
Geçmiş, sekmeler, çerezler, site verileri, parolalar ve özel veriler cihazınızda kalır. İsteğe bağlı Light Senkronizasyon yalnızca yer imlerini ve sınırlı tercihleri paylaşır.
Uygulamada veya işletim sisteminde yerel tarama verilerini temizleyin, ardından işletim sistemi aracılığıyla kaldırın. Kaldırma işlemi DAWNBLOOM Hesabını silmez; hesap ayarlarında seçilen Light Senkronizasyon verilerini yönetin.
Gizlilik ve Güvenlik →
⌕